Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Home
Igazi Y vagy? Töltsd ki a tesztet, hogy megtudd, vajon tényleg úgy gondolkozol-e, mint az Y generáció tagjai.
Kik vagyunk?
Az Y Academy a 20-30 éves korosztály elkötelezett támogatója.

A jövő vezetőit keressük, a munkahelyi fejlődés mindennapi kihívásaira adunk gyakorlatias válaszokat. Olyan közösséget építünk, amelyik számára fontos a tudatos jövőtervezés. Egy nagy, nemzetközi biztosítótársaság áll mögöttünk, így tudjuk finanszírozni az ingyenes tartalmakat és a prémium előadásokat. Nem titok, hogy az Y Academy projekt legrátermettebb résztvevőinek munkalehetőséget is kínálunk.
Az Y Academy arcai Otthon vagyunk a jövőtervezésben. Hiszünk a személyes fejlődés erejében.

Otthon vagyunk a jövőtervezésben. Hiszünk a személyes fejlődés erejében.

  • Azért hoztuk létre az Akadémiát, mert azt akarjuk, hogy a ma generációja akadálymentesen építhesse a karrierjét..
  • Emlékszünk azokra az buktatókra, amelyeket csak a saját kárunkból tanulva tudtunk leküzdeni. Hisszük, hogy a tanulás útja lerövidíthető.
  • Célunk, hogy te már 20 évesen tudd mindazt, amit mi csak később értettünk meg.
Tudjuk, hogy mindenki kevesebb feladatra, nagyobb megbecsülésre és több szabadidőre vágyik. De azt is tudjuk, hogy ezt a vonzó helyzetet csak tervezett munkával lehet megalapozni. Mi azt mutatjuk meg, hogyan lehet minimalizálni az építkezés fázisát, hogy mihamarabb elkezdhesd élvezni munkád gyümölcseit.
Célunk
Hisszük
Ivaskó Szabolcs Szabolcs a jövőtervezés elismert szakembere. Évek óta dolgozik sikerrel pénzügyi tervezőként és mentorként. Az Akadémia alapítójaként elkötelezte magát az összegyűjtött tudás átadása mellett. ...
Ivaskó István István pénzügyi tervező és az Y generáció képviselője. Az Akadémia társalapítójaként abban segít, hogy a friss tudást friss módszerekkel adhassuk át.. ...
Varga Nándor Nándor közgazdász és kiemelt pénzügyi tanácsadó. Üzleti tapasztalataival, gyakorlatban edzett gazdasági ismereteivel támogatja a csapatot.. ...
Kérdések és Válaszok ...

Az Y Academy a 20-30 éves korosztály elkötelezett támogatója. A jövő vezetőit keressük, a munkahelyi fejlődés mindennapi kihívásaira adunk gyakorlatias válaszokat. Olyan közösséget építünk, amelyik számára fontos a tudatos jövőtervezés. Egy nagy, nemzetközi biztosítótársaság áll mögöttünk, így tudjuk finanszírozni az ingyenes tartalmakat és a prémium előadásokat. Nem titok, hogy az Y Academy projekt legrátermettebb résztvevőinek munkalehetőséget is kínálunk.

Hisszük, hogy az Y Academy hiánypótló vállalkozás. Olyan gyakorlatias tudást nyújtunk a 20-30-éves korosztálynak, amellyel megalapozhatja jövőjét a munkaerőpiacon. Az Akadémia által megosztott tartalmak, a programban résztvevők által látogatható előadások prémium tudást kínálnak élményszerűen, iskolai kötöttségek nélkül. Ha az Akadémia folyamatosan épülő közösségének tagjává válsz, rendszeres tartalomszolgáltatással segítünk, és évi 2-3 alkalommal személyesen is találkozhatunk; olyan közösségi teret építünk, amelyben tudatosan tervező fiatal szakemberként társakra lelhetsz és új, karrierépítő kapcsolatokat formálhatsz.

1. Az Y Academy tagjaként máshol el nem érhető, exkluzív információkhoz juthatsz a karrierépítés és a jövőtervezés terén. A részvételből így akkor is profitálsz, ha esetleg lemaradsz egy-egy személyes találkozóról. 2. Az Akadémia évi 2-3 alkalommal személyes találkozókat is szervez. Ezeken a rendezvényeken nívós előadókkal találkozhatsz és meglepetésvendégeink segítségével különleges élményekhez juthatsz. A találkozók kiváló alkalmat nyújtanak a profi kapcsolatépítésre is. 3. Rendezvényeinken megismerkedhetsz az Akadémia alapítóival, akik a pénzügyi tervezés mesterei. A projekt egyik fontos célja, hogy a programban résztvevő hallgatók legjobbjainak kiváló munkalehetőséget is ajánljon - ez azonban nem jelenti azt, hogy kötelező élned az ajánlattal. Fontos: NINCS CSAPDA - továbbra is szívesen látunk akkor is, ha nem leszünk munkatársak.

Azokat a - karrierjük megalapozásán fáradozó - fiatal nőket és férfiakat várjuk, akik hisznek abban, hogy a munka lehet öröm, akik kreatív megbízások után kutatnak, akiknek fontos a személyes fejlődés, akik a jövőjüket dinamikusan gyarapodó folyamatként látják, akik tudatosan alapoznak és nem áll tőlük távol az ésszerű kockázatvállalás sem. Akkor szól neked a program, ha érdekel személyes márkád felépítése, ha kíváncsi vagy az eredményes célkitűzés és célmegvalósítás titkaira, ha érdekel az értékesítés tudománya és szeretnéd tudni, hogyan válthatod valóra személyes jövőképedet.

A programban való részvételhez elengedhetetlen, hogy mi is megtudjunk rólad néhány fontos dolgot. Ezért kérünk meg arra, hogy első lépésként töltsd ki tesztünket, amelynek értékelését e-mail-ben küldjük majd el neked. Adataidat bizalmasan kezeljük, nem adjuk ki harmadik félnek és értesítünk, hogyha számítunk rád a programban.

A tagság legfontosabb előnye mindenképpen az, hogy egy elit közösség tagjává válsz: network-ölhetsz, ismerkedhetsz, olyanoktól kérhetsz tanácsot, akik hasonló élethelyzetben vannak és hozzád hasonlóan gondolkodnak. Ezen túl előnyt jelent számodra, hogy mentoraink, alapítóink és vendégeink szellemi termékeihez az Akadémia hallgatójaként térítésmentesen hozzájutsz. Ezek az előadások piaci alapon sokszor csak a jelenlegi vezetői réteg számára érhetőek el. Végül azt is érdemes mérlegelned, hogy az Akadémián megismert alapítók (egy kiválasztási folyamat végén) olyan állásajánlatot tehetnek neked, amely segíthet jövőbeli pénzügyi függetlenséged megalapozásában.